SEO och länkstrategier

Vi levererar länkar till webbyråer, affiliates samt egna kunder  löpande varje månad. Med 25 års beprövad erfarenhet vet vi allt om hur man syns på nätet.

En lyckad sökmotoroptimering innebär två viktiga komponenter.

Detta är grundformeln för bra ranking på Google:

1 – En optimerad webbplats
2 – Relevanta länkar

Vi levererar länkar till webbyråer, affiliates samt egna kunder  löpande varje månad. Med 25 års beprövad erfarenhet vet vi allt om hur man syns på nätet. Vi hjälper företag i Sverige och internationellt med synlighet och webbstrategier. Hör av er till oss för att utforma en hävstång åt era marknadsinvesteringar. 

Kontakta oss för bättre ranking på Google! 

Varför Webbstream?

Erfarna inom SEO

Vi har sammanlagt över 25 års erfarenhet av SEO branschen. De välbeprövade metoder vi utgår ifrån bygger på kontinuerlig utvärdering och analys.

Transparens

Som kund hos oss undviker ni genvägar som äventyrar resultaten. Även om vi förespråkar AI, är unikt innehåll det som håller över tid.

Enkel Länkstrategi

Länkar behöver inte vara komplicerat. Bra relevans från artikel till målsida är hur vi jobbar.

Komplett rapport

Är det någonting som känns oklart, kontakta oss! Vi ger komplett rapportering för våra leveranser, så du aldrig behöver undra vad som utförts.

Vanliga frågor om länkköp

Här besvarar vi några utav de vanligaste frågorna vi får om länkköp.

Länkar är en av de viktigaste rankingfaktorerna. Oavsett vilken bransch man tittar på så har länkar en avgörande funktion för ranking på Google. 

Det korta svaret är nej. Länkar är ett komplement till redan optimerat och välskrivet innehåll. Sammantaget ökar detta förutsättningarna väsentligt för att synas på Google och andra sökmotorer. 

Alla sidor har olika förutsättningar och varje sökord sin egen konkurrensnivå. Hur många länkar som behövs för att nå önskad effekt varierar därför. Optimalt är att tillföra länkar kontinuerligt över tid. 

Vi förstår att man kan vilja se exempel innan beställning. Hör av er med information om er domän och verksamhet så skickar vi exempel. 

Vi är alltid öppna för samarbeten i olika former. Kontakta oss med information om era behov. 

Vi tar hårt på kundintegritet och värnar de resurser vi bygger. Därför skickar vi inga domänlistor. 

Nej, vi tillåter inga egna texter. Det förekommer en rad AI genererade artiklar samt icke unikt innehåll. Vi hinner inte kvalitetsgranska allt som kommer in och har därför valt att endast posta artiklar från våra erfarna skribenter. 

Vår hantering bygger på en modell där vi väljer ut relevanta webbplatser som länkar till våra kunder. Våra länkbyggare har bra överblick och utgår ifrån ämne, tröskelvärde samt relevans. 

Vi fakturerar i slutet av månaden via Svea ekonomi till alla Svenska aktiebolag. Har man företag utomlands använder vi förskottsbetalning.