Vi erbjuder kvalitetslänkar till de bästa priserna på marknaden! Trots kontinuerliga förändringar i sökmotorernas algoritmer är relevanta länkar en av de starkaste rankingfaktorerna. Vi jobbar med helägda resurser där vi har full kontroll över länkkällor och ämnen. För att säkerställa bra grundnivåer använder vi mätvärden från Ahrefs och Majestic. Naturligtvis går vi igenom nyförvärv för att ta bort webbplatser med spammig historik/länkprofil. Samtliga länkar publiceras på relevanta webbplatser i unika och handskrivna artiklar som speglar kundens inriktning. Arbetet innebär en totalhantering som godkänts, och används, av flera verksamheter. Bland våra kunder finns några av de största aktörerna inom svensk e-handel såväl som uppstartsföretag.

 • Full transparens
 • Helägda resurser
 • Kvalitetstext
 • Bra grundnivå
 • Relevant länkprofil
 • .SE och .NU
 • Få utlänkar
 • Över 1200 aktiva domäner
 • 750 Svenska IP-nummer
 • Stor variation c-klasser

Om länkar från oss

Vi har ett enkelt och skalbart upplägg som ger kunden stor valfrihet att förändra volym och omfattning efter behov. Oavsett om ni behöver tillfälliga länksatsningar eller kontinuerlig hjälp över tid, har vi stor erfarenhet och strävar efter att förenkla ert arbete.

 1. Vi enas om länkvolym, målsidor, ankartexter och andra eventuella önskemål
 2. Skribenterna utformar kvalitativa och relevanta artiklar för länkning
 3. Vi postar artiklar och länkar på webbplatser utspridda över många olika ip-nummer.
 4. I slutet av varje månad får du rapport om nya länkar samt url till dessa.
 5. Fakturering sker via Svea Ekonomi.
 6. Vi har ingen bindningstid och 1 mån. uppsägningstid.

Så enkelt är det att köpa länkar från oss!

Priser

Representerar du en SEO-firma och säljer sökoptimering till era kunder, erbjuder vi ett förmånligt grundpris. Kostnad för länkhyra är 39:-/mån. Artikeln för länken (engångskostnad/länk) är 350-400 ord och kostar 295:- *

Övriga kunder betalar 45:-/mån för hyra. Artikel för länken (engångskostnad/länk) är 350-400 ord och kostar 350:-

Det är ingen bindningstid om vi inte tydligt avtalat en sådan. Vi tar fram artiklar för en månad framåt och har därför 1 mån uppsägningstid. Det tillkommer moms på alla priser.

*För SEO-pris krävs minst ökning 20 länkar/mån.

Våra domäner

För extern bedömning av våra domäner utgår vi ifrån Ahrefs och Majestic och använder dessa tröskelvärden: URL Rank 10, Domain Rating 30 samt 20 Referring IP. Vi tillför kontinuerligt nya resurser och ställer krav vad gäller såväl searchmetrics som länkprofil. I och med att alla mätvärden är dynamiska kommer webbplatser röra sig runt dessa värden i båda riktningar. Vi arbetar kontinuerligt med sidorna och är noga med att hålla en kvalitativ nivå. Huvudsakligen använder vi oss av .SE domäner men vi har också ett antal .NU. Webbplatserna har få utlänkar för att ge bra länkstyrka och nischas för bra relevans. Detta för att länkprofilen skall signalera trovärdighet och bidra till bred synlighet. I dagsläget har vi omkring 1200 aktiva domäner och 750 IP. Därför kan vi upprätthålla stor diversitet via egna resurser. Våra webbplatser har olika inriktning för att kunna matchas med en rad branschområden. Vill du ha bättre synlighet inom finans, träning, kost, shopping, tjänster, upplevelser eller någonting helt annat? Hos oss får du länkar från relevanta webbplatser i din inriktning!

Vilka köper länkar?

Bland våra uppdragsgivare finns både småföretag och större e-handlare vilka hanterar sitt SEO-arbete internt. Vi agerar som underleverantör till flera SEO-företag och bistår med allt ifrån set-up och strategi till mätning, länkar, rapportering eller underlag. Vi gör det enkelt att hyra länkar snabbt, billigt och automatiskt. Säljer man själv SEO till sina kunder och vill att vi hanterar allting är det inte ovanligt med påslag på 250:- per länk varje månad om man köper billiga kvalitetslänkar av oss.

Hör av er till oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa er!

Antalet länkar

Hur snabbt man kan tillföra länkar på ett naturligt vis är någonting som varierar stort. En ny, okänd webbplats vinner ofta på en kontinuerlig bearbetning i blygsam skala. Större och etablerade webbplatser som får åtskilliga organiska länkar regelbundet, kan hantera betydligt större tillväxt. Vill man snabbt förbättra webbplatsens förutsättningar kan man alltid komplettera en småskalig länktillväxt med länkning till befintlig profil. På så vis stärker man upp fundamentet länkmässigt och ökar styrkan hos befintliga länkar till webbsidan. Vi tar gärna fram strategier och kvartalsplaner för hur vi tillsammans kan jobba med er SEO.

Våra tjänster bygger på kundens förutsättningar och behov. Som grundregel förordar vi kontinuerlig länktillväxt framför kortare tillfälliga insatser. Dock kan man med fördel komplettera en stadig tillväxt med intensivare satsningar. För en ny webbplats, eller en som inte fått omsorg på lång tid, kan omkring 4 länkar/månaden göra stor skillnad. Dock beroende på konkurrens och befintlig webbinformation. Oavsett om det gäller minimala eller enorma projekt finns vi tillgängliga som en aktiv resurs.

För att maximera effekten av länkarbetet krävs bra och naturliga länkmål på webbplatsen. Optimerade landningssidor är en av de bästa investeringarna i detta syfte. Läs gärna vår artikel om optimerade landningssidor här!

Kontakta oss

Önskar du offert eller har frågor kring synlighet på nätet? Skriv till oss.

Start typing and press Enter to search