Köpa länkar är det sättet att nå toppositioner

GET STARTED

0$

Tack för din beställning, vi kontaktar dig inom kort!

Hyrlänkar eller permanenta länkar

Vill du hyra länkar eller köpa permanenta länkar?

Hyr länkar

Låg månadskostnad

Permanenta länkar

Köp direkt utan månadskostnad

Är du ett SEO-bolag?

Kontakta oss för samarbete

Du måste välja ett alternativ för att fortsätta

NÄSTA STEG

Hyrlänkar

Varje ny länk har en uppstartskostnad på 350:-. Utöver det tillkommer en månadshyra på 45:- per länk per månad.

Kör kampanjen i 12 månader så bjuder vi på 2 stycken permanenta länkar till ett värde av 1 990:-!


[item-286_quantity] nya länkar per månad i [item-287_quantity] månader. 

Månadskostnad efter månad [item-287_quantity]: [item-308_price][item-289_title] [item-289_price]

[item-297_title] [item-297_price]

[item-298_title] [item-298_price]

[item-299_title] [item-299_price]

[item-300_title] [item-300_price]

[item-301_title] [item-301_price]

[item-302_title] [item-302_price]

[item-303_title] [item-303_price]

[item-304_title] [item-304_price]

[item-305_title] [item-305_price]

[item-306_title] [item-306_price]

[item-307_title] [item-307_price]

Du måste välja ett alternativ för att fortsätta

NÄSTA STEG

Permanenta länkar

Varje länk kostar 995:- och kommer med 36-månaders garanti.


Totalkostnad för [item-337_quantity] permanenta länkar (exkl. moms): [item-337_price] 

Du måste välja ett alternativ för att fortsätta

NÄSTA STEG

Slutför beställning

Ange e-postadress till dig eller en kontaktperson för länkarna.

Ange URL-adress till den webbsida som länkarna ska gå till.

Ange den bransch som företaget (som länkarna ska gå till) är verksam inom.

Ange organisationsnummer för ditt bolag.

Utländska bolag är välkomna att köpa länkar med förskottsbetalning via PayPal. Kontakta oss för information.

Summary

Beskrivning Information Mängd Pris
Rabatt:
Totalt:

Klicka här för att läsa de allmänna villkoren. 


Beställ länkar!

Vill du köpa länkar? Såhär går det till

Beställ länkar

Artiklar skrivs

Artiklar publiceras

Få rapporter

Se resultat

Processen med att köpa länkar eller hyra länkar av oss är mycket enkel. Du beställer antal permanenta länkar eller hyrlänkar du önskar, anger vilken bransch målsidan är aktiv inom och sedan sköter vi resten. Vi kommer gemensamt fram till vad du behöver för länkvolym, vad för målsidor och ankartexter du föredrar samt går igenom andra önskemål du eventuellt har. Sedan kan processen ta sin början.

Läs mer

När vi kommit överens om hur du vill att dina länkar ska vara, så kommer våra skribenter att utforma kvalitativa så väl som relevanta artiklar för länkning. Därefter postar vi dessa artiklar på olika webbplatser, alla med olika IP-adresser. Vid varje månadsslut får du en rapport. Denna rapport innehåller nya länkar samt deras URL. Redan första månaden kommer du att märka av ett bra resultat.

Läs mindre

Tusentals sålda länkar

Vi har redan sålt tusentals länkar till nöjda kunder. Även du kan köpa länkar av oss till bra pris. Det är en väl värd investering som ger dig mervärde.

Prisvärda länkar

De länkar du kan köpa och hyra hos oss är mycket prisvärda. Om du vill veta hur mycket det skulle kosta dig med länkar, testa vår kalkylator. Din investering kommer att ge avkastning under en längre tid.

Över 1 200 domäner

Dina länkar placeras på olika domäner som håller en hög kvalitativ nivå. Vi har i dagsläget över 1 200 domäner över hundratals olika IP. Det innebär en stor diversitet.

Våra länkar

Vi erbjuder dig två val när det kommer till länkar. Du kan välja att hyra tillfälliga länkar, eller köpa permanenta länkar med 36-månaders garanti. Du kan med oss få länkar inom flera ämnesmässiga områden. Länkarna kan anpassas så att de är relevanta för just dig och din verksamhet. De placeras på webbplatser med olika inriktningar. Alla länkar matchas så att de passar ditt branschområde. Detta gör att dina länkar har hög relevans och att du får en ökad synlighet inom ditt eget område. 

Väljer du att hyra länkar så debiteras en uppstartskostnad och sedan en månadshyra för varje månad du väljer att hyra länkarna. För de permanenta länkarna betalar du en engångskostnad. För att få reda på exakt pris för dina länkar så kan du testa vår priskalkylator, eller så kontaktar du oss direkt. Utifrån dina behov och förutsättningar kan vi sedan ta fram en bra strategi och föreslår även hur många länkar just du behöver. 

Det du får genom att köpa eller hyra länkar hos oss är bland annat en bättre position i sökresultat samt en ökad trafik via sökmotorer. Du kommer även få en ökad synlighet i jämförelse med konkurrenter till dig.  Dessutom får du trafik från de sajter där du valt att ha dina länkar, din webbplats kommer att få ett ökat anseende hos sökmotorerna samt att genom ökad exponering av ditt varumärke kommer det bli en bra varumärkesigenkänning.

Fler än 0 nöjda kunder

Mer om länkar

Funderar du på att hyra eller köpa länkar till din webbplats? Eller har du hört talas om länkar men är inte riktigt säker på vad det där? Länkar är en av de starkaste rankingfaktorerna som finns idag. Högkvalitativa länkar kan hjälpa dig och din webbsida att nå goda resultat i sökmotorerna och hjälper dig att synas bättre för potentiella kunder och besökare. 

Läs mer

Kvaliteten på en länkprofil avgörs av var ifrån dina länkar kommer samt hur de ser ut. Hur en länk kan se ut avgörs av ett par olika saker. Bland annat länkens ankartext som är den text som är länkad. Om ankartexten är ett sökord eller om det ingår i en mening med ett sökord så kan Google uppfatta detta och få en signal om vad målsidan handlar om. Ibland ställer det till problem om det finns allt för många länkar med sökordet som ankartext. Är det så att länken i sig är en del av en text som är om ett relevant ämne för målsidan så kan det ha betydelse så väl som om den placeras i sidfoten eller i sidospalten. Om en länk ligger sitewide, alltså från en enda domän är det en nackdel. För att få bra länkar, så ska de ligga på olika sorters sidor så väl som att de bör vara utformade på olika sätt. En bra länk är det när den kommer från en relevant sida och artikel som ligger på en stark sajt, vilket innebär att den har auktoritet hos Google. När du hyr länkar eller köper länkar är det därför viktigt att de kommer från sidor med betydelse, med auktoritet hos Google. Länkarna ska även komma från flera olika webbplatstyper samt gå till flera sidor utspridda över hela webben. 

En annan sak att ta i beaktning är om du ska satsa på hyrlänkar eller bestående länkar. Det hela handlar om länkens livslängd. Hyrlänkar ligger kvar, så länge du betalar för dem. Bestående länkar, alltså länkar du köper, de ligger kvar med en viss garantitid.

Läs mindre

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för frågor eller specialbeställningar.