För att få bra ranking på Google behövs två viktiga förutsättningar!
1. Bra innehåll på webbplatsen.

2. Länkar från relevanta källor.
Vi erbjuder er att köpa länkar till marknadens lägsta priser!

Här köper ni kvalitetslänkar till marknadens lägsta priser som ger bra effekt vid sökmotoroptimering. Några av landets största e-handlare har granskat och godkänt våra leveranser. Vi garanterar lägst 10 i Trust Flow (Majestic) och 10 i Domain Rating (Ahrefs) men oftast är metrics betydligt bättre.

Om du driver en SEO-verksamhet så får ni lägsta priset på länkarna.
Vi tar endast 39:-/månad per länk. Artikeln vi skriver är på 400 ord och kostar 295:-.

Övriga kunder får följande priser.
Vi tar 45:-/månad per länk. Artikeln vi skriver är på 400 ord och kostar 350:- per länk.

Vi säljer även permanenta länkar för 995:- med 36-månaders garanti.

Vi har endast en månads uppsägningstid på våra tjänster. Moms tillkommer. Vi fakturerar via Svea Ekonomi. Allmänna villkor gäller.

Vill du få bättre ranking på Google? Ring Anders Tibbling på 0708-135208 eller använd formuläret nedan:

Kontakta oss för att köpa länkar här!

Vi erbjuder kvalitetslänkar till de bästa priserna på marknaden! Trots kontinuerliga förändringar i sökmotorernas algoritmer är relevanta länkar en av de starkaste rankingfaktorerna. Vi jobbar med helägda resurser där vi har full kontroll över länkkällor och ämnen. För att säkerställa bra grundnivåer använder vi mätvärden från Ahrefs och Majestic. Naturligtvis går vi igenom nyförvärv för att ta bort webbplatser med spammig historik/länkprofil. Samtliga länkar publiceras på relevanta webbplatser i unika och handskrivna artiklar som speglar kundens inriktning. Arbetet innebär en totalhantering som godkänts, och används, av flera verksamheter. Bland våra kunder finns några av de största aktörerna inom svensk e-handel såväl som uppstartsföretag.

 • Full transparens
 • Helägda resurser
 • Kvalitetstext
 • Bra grundnivå
 • Relevant länkprofil
 • .SE och .NU
 • Få utlänkar
 • Över 1200 aktiva domäner
 • 750 Svenska IP-nummer
 • Stor variation c-klasser

Om att köpa länkar från oss

Vi har ett enkelt och skalbart upplägg som ger kunden stor valfrihet att förändra volym och omfattning efter behov. Oavsett om ni behöver tillfälliga länksatsningar eller kontinuerlig hjälp över tid, har vi stor erfarenhet och strävar efter att förenkla ert arbete.

 1. Vi enas om länkvolym, målsidor, ankartexter och andra eventuella önskemål
 2. Skribenterna utformar kvalitativa och relevanta artiklar för länkning
 3. Vi postar artiklar och länkar på webbplatser utspridda över många olika ip-nummer.
 4. I slutet av varje månad får du rapport om nya länkar samt url till dessa.
 5. Fakturering sker via Svea Ekonomi.
 6. Vi har ingen bindningstid och 1 mån. uppsägningstid.

Så enkelt är det att köpa länkar från oss!

Länkpriser

Representerar du en SEO-firma och säljer sökoptimering till era kunder, erbjuder vi ett förmånligt grundpris. Kostnad för länkhyra är 39:-/mån. Artikeln för länken (engångskostnad/länk) är 350-400 ord och kostar 295:- *

Övriga kunder betalar 45:-/mån för hyra. Artikel för länken (engångskostnad/länk) är 350-400 ord och kostar 350:-

Det är ingen bindningstid om vi inte tydligt avtalat en sådan. Vi tar fram artiklar för en månad framåt och har därför 1 mån uppsägningstid. Det tillkommer moms på alla priser.

*För SEO-pris krävs minst ökning 20 länkar/mån.

Våra domäner

Vi tillför kontinuerligt nya resurser och ställer krav vad gäller såväl searchmetrics som länkprofil. I och med att alla mätvärden är dynamiska kommer webbplatser röra sig i båda riktningar. Vi arbetar kontinuerligt med sidorna och är noga med att hålla en kvalitativ nivå. Huvudsakligen använder vi oss av .SE domäner men vi har också ett antal .NU. Webbplatserna har få utlänkar för att ge bra länkstyrka och nischas för bra relevans. Detta för att länkprofilen skall signalera trovärdighet och bidra till bred synlighet. I dagsläget har vi omkring 1200 aktiva domäner över hundratals IP. Därför kan vi upprätthålla stor diversitet via egna resurser. Våra webbplatser har olika inriktning för att kunna matchas med en rad branschområden. Vill du ha bättre synlighet inom finans, träning, kost, shopping, tjänster, upplevelser eller någonting helt annat? Hos oss får du länkar från relevanta webbplatser i din inriktning!

Vilka köper länkar?

Bland våra uppdragsgivare finns både småföretag och större e-handlare vilka hanterar sitt SEO-arbete internt. Vi agerar som underleverantör till flera SEO-företag och bistår med allt ifrån set-up och strategi till mätning, länkar, rapportering eller underlag. Vi gör det enkelt att hyra länkar snabbt, billigt och automatiskt. Säljer man själv SEO till sina kunder och vill att vi hanterar allting är det inte ovanligt med påslag på 250:- per länk varje månad om man köper billiga kvalitetslänkar av oss.

Hör av er till oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa er!

Antalet länkar

Hur snabbt man kan tillföra länkar på ett naturligt vis är någonting som varierar stort. En ny, okänd webbplats vinner ofta på en kontinuerlig bearbetning i blygsam skala. Större och etablerade webbplatser som får åtskilliga organiska länkar regelbundet, kan hantera betydligt större tillväxt. Vill man snabbt förbättra webbplatsens förutsättningar kan man alltid komplettera en småskalig länktillväxt med länkning till befintlig profil. På så vis stärker man upp fundamentet länkmässigt och ökar styrkan hos befintliga länkar till webbsidan. Vi tar gärna fram strategier och kvartalsplaner för hur vi tillsammans kan jobba med er SEO.

Våra tjänster bygger på kundens förutsättningar och behov. Som grundregel förordar vi kontinuerlig länktillväxt framför kortare tillfälliga insatser. Dock kan man med fördel komplettera en stadig tillväxt med intensivare satsningar. För en ny webbplats, eller en som inte fått omsorg på lång tid, kan omkring 4 länkar/månaden göra stor skillnad. Dock beroende på konkurrens och befintlig webbinformation. Oavsett om det gäller minimala eller enorma projekt finns vi tillgängliga som en aktiv resurs.

För att maximera effekten av länkarbetet krävs bra och naturliga länkmål på webbplatsen. Optimerade landningssidor är en av de bästa investeringarna i detta syfte. Läs gärna vår artikel om optimerade landningssidor här!

Bra investering att köpa länkar

Även om du är grön inom sökmotoroptimering kommer det inte ta lång tid innan du inser värdet av att köpa länkar. Googles sökalgoritm lägger nämligen ett så pass stort fokus på ackumulering av länkar att det är en högprioriterad uppgift för de flesta sajtägare att på olika sätt skaffa länkar till sin sajt. Det enklaste och mest effektiva sättet att göra detta på är att köpa länkar.

Ofta läggs dock alltför stor vikt vid själva SEO-värdet av en sådan investering. Det stämmer förvisso att du genom att köpa högkvalitativa länkar till din sajt kan få mycket draghjälp och segla upp i toppen av sökresultatet även på ett konkurrensutsatt sökord. Genom att köpa länkar kan du dock även gynnas på andra sätt.

Även om de flesta kunder som väljer att köpa länkar främst är intresserade i en bättre position i sökresultatet och ökad trafik via sökmotorer, kan ett väl utfört länkbygge även användas för flera andra syften. Dessa är bara några av de mervärden som en förbättrad länkprofil kan ge:

 • Förbättrad position i sökresultatet
 • Ökad trafik via sökmotorer
 • Ökad synlighet i jämförelse med dina konkurrenter
 • Trafik från de sajter där du valt att köpa länkar
 • Din webbplats får ett ökat anseende hos sökmotorer
 • Varumärkesigenkänning i och med ökad exponering av ditt varumärke

En investering som ger avkastning under en längre tid

Till skillnad från annonsering och de flesta andra traditionella marknadsföringsstrategier, varar en investering i köpta länkar lika länge som länken (och den hemsida på vilken den är belägen) förblir aktiv. När du köper en annons hyr du tillfällig synlighet, medan du genom att köpa länkar istället skaffar dig ett permanent utrymme som kommer fortsätta att skicka trafik till din sajt under hela länkens livstid. Detta kan liknas vid att du investerar i en fastighet istället för att hyra en bostad för tillfällig användning.

Om ditt företag kan gynnas av en ökad synlighet i sökresultatet på exempelvis Google, ökad varumärkesigenkänning, mer trafik och/eller en konkurrensfördel (vilket det sannolikt kan), bör du fundera på att köpa länkar. Om du får länkar från bra, värdefullt och relevant innehåll och dessa länkar förblir värdefulla för dina användare, bör du inte ha några som helst problem att få en god avkastning på din investering.

Och även om du kan mäta avkastningen på investeringen på flera olika sätt, är alltså sannolikheten stor att du även kommer gynnas på fler sätt utöver de som du har räknat med.

Kontakta oss

Önskar du offert eller har frågor kring synlighet på nätet? Skriv till oss.

Start typing and press Enter to search