Länkpaket för Byggföretag

Branschfokuserat länkpaket med relevant innehåll för byggsektorn.

Exklusivt länkerbjudande till dig som byggföretagare

Att ha backlinks, eller bakåtlänkar, till din hemsida är avgörande för en framgångsrik SEO-strategi av flera skäl:

Förbättrad sökmotorranking

Backlinks fungerar som röster för din webbplats. När andra webbplatser länkar till din, ser sökmotorer som Google det som ett tecken på att ditt innehåll är relevant och pålitligt. Ju fler högkvalitativa backlinks du har, desto bättre chans har du att rankas högre i sökresultaten.

Ökad trovärdighet och auktoritet

När respekterade webbplatser inom din bransch länkar till din sida, signalerar det till sökmotorerna att din webbplats är en pålitlig källa. Detta kan öka din domänauktoritet, vilket i sin tur förbättrar din sökmotorranking

Ökad trafik

Backlinks kan generera direkt trafik till din webbplats. När användare på andra webbplatser klickar på länkar som leder till din sida, ökar ditt besökarantal. Detta kan även leda till ökad konvertering om besökarna finner ditt innehåll användbart och relevant.

Snabbare indexering

Backlinks hjälper sökmotorers spindlar att hitta och indexera din webbplats snabbare. Om din sida är ny eller om du har publicerat nytt innehåll, kan backlinks från andra sidor hjälpa till att säkerställa att ditt innehåll upptäcks och indexeras snabbare.

Fyll i formuläret och beställ ditt paket!

Webbplatserna som ingår i länkpaketet:

Detta är en webbplats för byggintresserade, erbjuder läsvärda artiklar och aktuella resurser som guider och nyheter för att hålla läsarna uppdaterade inom bygg och renovering.
Aktuella artiklar och resurser inom bygg och bostad, inklusive guider, nyheter, och tips för både professionella och hemmafixare. Sidan täcker även områden som trädgård och inredning.
Information och råd kring fastighetsrenovering och skötsel. Den behandlar ämnen som dränering, renoveringstips och bygglovsfria projekt som carports.
En webbplats om hantverksrelaterade projekt, renoveringar och tillbyggnader. Sidan hjälper användare tipsar om projektplanering, samt att anlita rätt utförare.
Nybyggnation, renovering och markarbeten. Denna webbplats upplyser läsare och erbjuder en mängd artiklar om allt från husdränering till råd för effektiva flyttar.

Så här går det till

Beställning

Vi tar emot din beställning av länkpaketet och skickar orderbekräftelse.

Produktion

Därefter tar vi fram unika artiklar där vi helt relevant länkar till kundens webbplats.

Rapport

Vi skickar rapport där ni kan se artiklarna med era länkar.

Vi hanterar hela processen och tar fram unikt innehåll för varje länk och distribuerar länkarna under en 4 veckorsperiod.